DRUGAČIJI.

Kada otvorite flašu GINfinity kraft džina već sa prvim udisajem pred vama se otvara magični svet džina. Izrađen od rukom biranog začinskog bilja, GINfinity ne miriše na alkohol… miriše na prirodu, izaziva sva čula i zaintrigira čak i one koji tvrde da „džin nije njihovo piće“.

Vole ga oni koji su ga „onomad“ pili u diskotekama, u ona neka „bolja vremena“. Vole ga oni koji danas žive te „lude“ godine, a zavoleli su ga i oni koje je u prvi mah privukao isključivo jednostavni (simple) dizajn i način na koji ga predstavljamo na društvenim mrežama, te su ga probali iz čiste znatiželje.

GINfinity ima dušu! Zato što mi našu ulivamo u svaki tren njegove pripreme. Svaka biljka koja ima čast da bude deo ove igre ukusa, rukom je birana i sortirana iz gomile. Proces u kojem nastaje džin sastoji se iz nekoliko koraka: macuracija, destilacija, flaširanje!

Macuracija je prvi korak u kojem zapravo nastaje magija. Rukom birane biljke, svaka s pažnjom pregledana, i svaka jednako važna u toj mirisnoj gužvi, dobija svoj momenat. Svaka biljka ima 48 časova da svoje najbolje arome pusti u alkohol, razblažen svežom vodom, da da svoj pečat onome što će posle biti džin.

GINfinity nije proizveden, već ručno izrađen, jer se pravi u malim serijama u kvalitetnim kazanima domaćeg proizvođača. Male serije omogućavaju nam da pratimo kvalitet i ne odstupamo od njega. Destilacija GINfinity kraft džina vrši se u bakarnim kazanima. Kazani na kojima radimo, u našoj priči imaju status povlašćenog lica. Oni su ti koji našu magiju sprovode u delo, te su ranvnopravni kućnim ljubimcima i sa njima tako i postupamo. Kazani su domaće srpske proizvodnje, od proizvođača sa tradicijom dugom preko 55 godina.

Po završetku destilacije, dobijeni džin se razblaži čistom izvorskom vodom do željene jačine. Pink GINfinity je izuzetak, jer u njegovoj pripremi ima još jedna faza, najfiniji, najmirisniji korak – borovnice. Borovnica se potapa u već gotov džin i obogaćuje ga u dvodnevnom procesu infuzije.

Krajnja faza je priprema džina u flaše, etiketiranje i spremanje za realizaciju njihovog krajnjeg cilja: da nekome ulepša dan, probudi čula i ugreje i/ili osvežu dušu. Kao i prethodne faze, i ova je u vrednim rukama naše porodice. Svaka flaša prođe kroz naše ruke, svaka flaša se priprema sa puno ljubavi i pažnje. Kada je reč o dizajnu, jednostavnost je naš zaštitni znak u procesu kreiranju brenda. Kvalitet samog proizvoda nam je na prvom mestu.

GINfinity proces

MACURACIJA

Sve počinje sa kombinacijom kvalitetnog rukom biranog začinskog bilja koje se potapa u 96% alkohol biljnog porekla razblažen čistom izvorskom vodom. Potom se u 48 časovnom procesu macuracije oslobađaju fantastične arome!

DESTILACIJA

Destilacija GINfinity kraft džina vrši se u bakarnim kazanima. Male serije omogućavaju nam da pratimo kvalitet i ne odstupamo od njega. Po završetku destilacije, dobijeni džin se razblaži čistom izvorskom vodom do željene jačine.

FLAŠIRANJE

Krajnja faza je priprema džina u flaše, etiketiranje i spremanje za njihov krajnji cilj: ulepšati dan, probuditi čula i ugrejati i/ili osvežiti dušu.
Naš dizajn je jednostavan. Kvalitet samog proizvoda nam je na prvom mestu.

GINfinity ima dušu. Svaka biljka, flaša, etiketa, marketing, istraživanje, testiranje – ispričaće vam jednu lepu porodičnu priču o ljubavi, pažnji i posvećenosti. Kada uhvatite flašu u ruku, otvorite je i pomirišete – osetićete to.