DESTILACIJA

Kako nastaje GINfinity magija?

Magija džina je u njegovoj recepturi, u igri ukusa i izboru bilja koje će biti njegov pečat.

Težimo proizvodnji džina najvišeg kvaliteta. Zato sve počinje izborom najkvalitetnijih biljaka. GINfinity ima oko 13 vrsta biljaka, rukom biranih, od kojih je svaka s pažnjom pregledana i svaka jednako važna u toj mirisnoj gužvi. Sve je to jedna jedinstvena i autentična igra ukusa.

Proces proizvodnje i tehnologija omogućavaju najviše standarde čistoće destilata, a obezbeđuju besprekornu puninu ukusa. U destilaciji koristimo bakarne kazane lokalnog proizvođača. Oni su ti koji našu magiju sprovode u delo, te su ranvnopravni voljenim kućnim ljubimcima i sa njima tako i postupamo. Destilacija traje vremenski dugo i od velike je važnosti da bude kontinualna bez velikih oscilacija u temperaturama. Nema prečica kada za rezultat želite destilat izvanrednog kvaliteta.

Za GINfinity možemo slobodno reći da nije proizveden, već ručno izrađen jer se pravi u malim serijama. Male serije omogućavaju nam da pratimo kvalitet i ne odstupamo od njega. GINfinity nosi epitet „kraft“ jer je svaka boca u pravom smislu ručni rad (handcrafted). Od svakog zrna kleke i ostalih biljčica, do punjenja, etiketiranja i finalnog pakovanja, svaka faza procesa prolazi kroz naše ruke. Zato ponosno stojimo iza svake boce koja nosi ime GINfinity. 

Korpa
Scroll to Top