POLITIKA KOLAČIĆA

Politika kolačića objašnjava šta su to kolačići i kako ih koristimo na ovom sajtu. Ako želite da razumete koju vrstu kolačića koristimo, koje podatke pomoću njih prikupljamo i kako se te informacije dalje koriste, pročitajte naredne redove. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, čuvamo i obezbeđujemo vaše lične podatke, pogledajte Politiku Privatnosti.


Šta su „kolačići“?

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koje sajtovi postavljaju na računare posetilaca kako bi sačuvali različite informacije, obično specifične za samog posetioca ili za uređaj koji koristi za pregled datog web sajta.

Kolačići su vrlo korisni, jer omogućavaju web sajtovima da rade upravo onako kako korisnici to i očekuju. Omogućavaju veći nivo personalizacije i funkcionalnosti. Danas gotovo svi web sajtovi koriste kolačiće na jedan ili drugi način. Kolačići omogućavaju da vaše iskustvo pregledavanja GINfinity stranice bude najbolje moguće.

Različiti kolačići se mogu čuvati tokom različitog vremenskog perioda u vašem web pretraživaču odnosno uređaju. Kolačići za sesiju se brišu sa računara ili uređaja kada zatvorite svoj web pretraživač. Trajni kolačići ostaće pohranjeni na vašem računaru ili uređaju dok ne budu izbrisani ili dok im ne istekne rok trajanja.


Koje vrste kolačića koristimo?

  1. Neophodni

Neki kolačići su neophodni da biste mogli da iskusite potpunu funkcionalnost naše web stranice. Bez ovih kolačića, neki delovi stranice jednostavno neće raditi onako kako bi trebali.

  1. Podešavanja

Ovi kolačići (funkcionalni kolačići) omogućavaju našem web sajtu da “zapamti” vaša podešavanja. Na taj način vas se GINfinity može “setiti” kada se vratite i prilagoditi stranicu vašim prethodnim zahtevima.

  1. Statistika

Ovi kolačići nam govore o tome kako koristite GINfinity sajt i pomažu nam da ga poboljšamo, kako sajt tako i vaše korisničko iskustvo. Na primer, ovi kolačići broje posetioce web sajta i vide kako se kreću naokolo dok ga koriste. To nam pomaže da poboljšamo način na koji funkcioniše, na primer, omogućavajući da korisnici što lakše pronađu ono što traže.

  1. Marketing

Ovi kolačići koriste se za isporučivanje oglašenog sadržaja koji je relevantan za vas i mogu se koristiti za praćenje efikasnosti naših reklamnih kampanja na web sajtu. Ove kolačiće koristimo za bolje razumevanje vas i vaših potreba. Samo anonimne informacije se zadržavaju i koriste na ovaj način i samo sa ciljem da se vama pruži sadržaj koji je najrelevantniji za vas.

 

Kako da promenite postavke kolačića ili da ih blokirate?

U okviru svog web pretraživača samostalno možete da odaberete da li želite da prihvatate kolačiće ili ne. Generalno, vaš web pretraživač će vam ponuditi mogućnost prihvatanja, odbijanja ili brisanja kolačića u svakom trenutku, pri čemu možete odabrati koje kolačiće želite da obrišete Gotovo svaki web pretraživač treba da sadrži uputstva o tome kako to možete da uradite.

 

Upotreba kolačića (eng. Cookies)

Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva, personalizacije sadržaja, pružanja funkcije društvenih medija i analiziranja saobraćaja u skladu sa Politikom o kolačićima.

Kolačići su male tekstualne datoteke koje mogu koristiti web sajtovi da učine korisničko iskustvo efikasnijim. Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.

U skladu sa Politikom o kolačićima u bilo kom trenutku možete da promenite ili opozovete svoju saglasnost u svom pretraživaču.

 

Promene politike kolačića

GINfinity zadržava pravo povremenog ažuriranja i dopunjavanja ove stranice. Zato vas molimo da s vremena na vreme proverite ove smernice kako biste bili sigurni da ste upoznati sa najnovijom verzijom.


Ova Politika kolačića je poslednji put ažurirana 27. januara 2023. godine.

Korpa
Scroll to Top