Naša priča

Lepo bi bilo pohvaliti se tradicijom dugom 50 ili više godina, i nadamo se da će naši unuci za to imati prilike. Mi se možemo pohvaliti strašću, smelošću i odlučnošću. Na ovome se temelji GINfinity.

Savremeno ubrzani tempo života i obaveze koje prete da će nas pojesti, ne ometaju nas u tome da kao porodica mnogo vremena provedemo zajedno. To postižemo tako što u gotovo sve aktivnosti uključujemo i našu decu i često uživamo u porodičnim trenucima. Baš prilikom jednog takvog “porodičnog trenutka” rodila se ideja i nastao je proizvod koji sada sa ponosom predstavljamo.

Krenuli smo od nule. Znali smo da želimo da stvorimo džin koji će se svojim karakteristikama izdvojiti iz mase i kojem ćete se, kada ga jednom probate, uvek vraćati. Igrali smo se ukusima, mirisima, kombinacijama. Inspiraciju smo pronalazili svuda oko nas. Istraživali smo, a sve u cilju da stvorimo piće koje će zaintrigirati i zabaviti naša čula.

Zašto volimo džin

Ne postoje dva jednaka džina na svetu. Ako tako razmišljate, uvidećete da je svaki poseban na svoj način. To je čar džina. Magija nastaje kada pustite mašti na volju i čulima da vas vode do kombinacije koja će vam odgovarati. Džin vam ostavlja prostora da se igrate, dodacima, ukrasima, …

Ako ste ga probali, onda to već znate. Ako još za to niste imali prilike, odaćemo vam tajnu. GINfinity je poseban jer nastaje sa toliko ljubavi i pažnje, prema svakoj biljčici, prema svakom sastojku, prema kazanima koji rade za nas, prema svakoj flaši koju ručno punimo, prema svakoj etiketi koju takođe ručno lepimo… Svakoj flaši GINfinity kraft džina posvećena je naša stopostotna pažnja. To se oseti u svakom gutljaju.

Ako vas interesuje kako nastaje GINfinity, provirite u kutak u kome nastaje magija džina.

LJUBAV

Tu sve počinje. Strast sa kojom pripremamo svaku flašu GINfinity kraft džina, osetićete u svakom gutljaju. S ljubavlju pristupamo svakoj biljčici, svakom procesu… Time dajemo dušu našem proizvodu. Ljubav i zajedništvo su osnove koje želimo negovati na putu koji je pred nama.

ISTRAJNOST

Nastajanju te kristalno čiste esencije hedonizma prethodilo je mnogo istraživanja tokom kog smo shvatili da je džin belo platno koje bojimo onako kako nam mašta nalaže do trenutka kada dobijemo nešto što u potpunosti zabavlja naša čula.

KVALITET

Važno nam je da svaki sastojak koji dobije tu čast da bude deo puzle koja čini GINfinity, bude najvećeg mogućeg nivoa kvaliteta. Kako je džin „kraft“, priprema se u malim serijama, i svaka uživa našu maksimalnu pažnju.

GINfinity tim

S ponosom vam predstavljamo naš mali ali odabrani tim. Mi smo porodica iz naselja, mi smo ljudi koje srećete svakoga dana na ulici, mi smo porodica koja je glasna i kad peva i kad se raspravlja i kad uživa na dvorištu sa prijateljima. Mi smo oni koji plešu kad god stignu, koji pevaju glasnije nego što je to možda normalno. Mi smo oni koji uvek negde žurimo, koji imamo psa koji ne zna da se ponaša na povodcu, decu koja su pametna i duhovita, ali apsolutno i uvek nemirna. Mi smo oni koji ponosno stojimo iza brenda GINfinity jer nas predstavlja, jer ga volimo. GINfinity je nešto naše, nešto što pravimo zajedno sa mnogo ljubavi i strasti.

Boris Faćol

Osnivač i prodajni mag

Bivši sportista, odani prijatelj, istinski gurman, sjajan prodavac,
večiti optimista i uspešan ispijalac džin tonika.

Omiljena GINfinity kombinacija:

Klasičan džin tonik sa kriškom limete, tri kockice leda i ruzmarinom

Tijana Faćol

Osnivač i kreativna sila

Dežurni miksolog i degustator, perfekcionista do srži,
ljubitelj meksičke kuhinje, sarkazma, reda, rada i discipline.

Omiljena GINfinity kombinacija:
Pink džin tonik sa malinom, malo leda i strukom mente

L & H

Logističarke

“L” svojom gracioznošću i razboritošću, “H” svojim veselim duhom,
zajedno svojom bezbrižnošću, bezuslovnom ljubavlju, kreativnošću,
istrajnošću i osmehom, zadužene su za to da nas svakodnevno
podsećaju šta je ono što je zaista važno u životu. Zabavljaju ostatak
ekipe svojim detinjim izmišljotinama uz koje je svaki posao lak.

Leh

Šef obezbeđenja

Umiljati, glasno-hrčući šef obezbeđenja zadužen za umiljavanje,
nestanak ostataka od ručka i slatku dremku pod radnim stolom svoje gazdarice. Verni prijatelj porodice, sa telom medveda, a pogledom nevine ovčice.
Nije preveliki ljubitelj džina.

Mogli ste nas videti…

GINfinity je prvi put prezentovan na manifestaciji “Festival mlade rakije” u Ljutovu, naselju nadomak Subotice. Od onda smo redovni učesnici na festivalima, sajmovima i događajima na kojima se predstavljaju domaći proizvođači, kraft-ovci. Rado se odazivamo na pozive za učešće na ovakvim manifestacijama jer su sjajna prilika da se upoznaju potrošači, da se stvore vredni kontakti i da se širi ideologija ispijanja džina.

Rakijada 2019

Festival mlade rakije održava se svake godine u novembru u naselju Ljutovo, nadomak Subotice. Ova manifestacija poprimila je velike razmere, a poznata je po sjajnoj atmosferi i dobroj “kapljici”.

Novosadski noćni bazar, NS 2020

Novosadski noćni bazar je jedinstvena prilika da se na jednom mestu u prijatnoj atmosferi nađe mnogo malih proizvođača i da se građani upoznaju sa njihovim uniktnim proizvodima.

Najbolje ocenjeni džin regiona

Na “Međunarodnom festivalu rakije i rakijaša”, održanom u oktobru 2020. u Pančevu, Apple&Honey GINfinity je i zvanično najbolje ocenji džin u regionu.