APPLE&HONEY GINFINITY

London Dry Gin

Apple&Honey je ušuškana zimska dopuna GINfinity porodici (služi se u formi kuvanog džina), a savršeno se snalazi i u klasičnim letnjim kombinacijama. Jabuka doprinosi celokupnom osveženju, a topao ispušta posebnu slatkastu aromu meda.

Cena:

1,500.00 rsd

Cena je sa uračunatim PDV-om.

Vrsta proizvoda: London dry gin (suvi džin)
Proizveden u Srbiji. Proizvodi i puni: PR L&H Craft Subotica. 
Ambalaža: 0,5 litara
Jačina: 41,5%
Rok upotrebe: neograničen.

MIRIS

Slatkoća meda protkana svežinom hrskavih jabuka, podržana drvenastim gorčim mirisom kleke i slatkastom aromom kardamoma.

UKUS

Ušuškani tonovi kombinacije zelenih i crvenih jabuka i kvalitetnog cvetnog meda daju punoću ukusa i mirisa.

UPARIVANJE

Apple&Honey vapi za kriškom sveže jabuke i listom bosiljka.

ZAVRŠNICA

Duga, snažna, ipak slatkasta završnica greje intenzitetom cvetnog meda i zabavlja čula snagom svežih jabuka čija se aroma jasno razaznaje.

PLAĆANJE

Plaćanje možete izvršiti prilikom preuzimanja paketa. 

Takođe, ukoliko želite da plaćanje izvršite unapred putem e-bankinga, naznačite to u napomeni i podaci za uplatu biće vam prosleđeni u vidu poruke na broj telefona koji ostavite prilikom poručivanja, a roba poslata po prijemu uplate. 

DOSTAVA

GINfinity se za sada isporučuje isključivo na teritoriji R Srbije. Prilikom poručivanja, molimo Vas da proverite da li su podaci za slanje ispravno uneti. 

Porudžbine se šalju: ponedeljkom, sredom i četvrtkom. U vanrednim situacijama, pošiljka može biti poslata i drugi dan. 

Porudžbine dostavlja lokalna služba Pošte Srbije. Za isporuku postoje dve opcije:

  1. Post Express usluga („danas za sutra“, cene po aktuelnom cenovniku Pošte Srbije)
  2. Paket (paket stiže u roku od 3-4 dana, niži troškovi isporuke, takođe po aktuelnom cenovniku Pošte Srbije). Za obračun poštarine kod ove varijante, posetite sajt Pošte putem linka za kalkulator poštarine: i u delu „Usuga“ izaberite „Paket – Srbija“)

Molimo Vas da prilikom poručivanja u napomenu stavite na koji način želite da Vam se pošalje porudžbina. Ukoliko ne naglasite, paket će biti poslat kao Post Express pošiljka. 

POVRAT ROBE

Molimo Vas da pre poručivanja još jednom proverite svoje artikle, korpu i podatke za slanje koje ste uneli. Ne pruzimamo odgovornost za netačno unete podatke kao ni za naknadne izmene porudžbine. 

Neispravni proizvodi mogu biti vraćeni u roku od 14 dana od kupovine radi povraćaja novca ili zamene. Zadržavamo pravo da zahtevamo dokaze ili objašnjenje greške pre nego što pristanemo na povraćaj novca ili zamenu. Povraćaj novca ili zamena neće biti odobreni dok se neipsravni proizvod ne vrati. Trošak povratne isporuke snosi kupac. VAŽNO! Ukoliko je zaštitna folija na čepu pokidana, vraćanje boce neće biti prihvaćeno.  

Korpa
Scroll to Top