Naš tim

Mi smo porodica iz komšiluka. Ona glasna porodica i kad peva i kad se raspravlja i kad uživa na dvorištu sa prijateljima. Mi smo oni koji plešu kad god stignu i koji pevaju glasnije nego što je to možda normalno.

Mi smo oni koji uvek negde žurimo. Imamo psa koji ne zna da se ponaša na povodcu, decu koja su pametna i duhovita, ali apsolutno i uvek nemirna. Mi smo oni koji ponosno stojimo iza brenda GINfinity jer nas predstavlja, jer ga volimo. GINfinity je nešto naše, nešto što pravimo zajedno sa mnogo ljubavi i strasti.

Boris Faćol

Osnivač i prodajni mag

Bivši sportista, odani prijatelj, istinski gurman, sjajan prodavac, večiti optimista i uspešan ispijalac džin tonika.

Omiljena GINfinity kombinacija:

Klasičan džin tonik sa kriškom limete, tri kockice leda i ruzmarinom.

Tijana Faćol

Osnivač i kreativna sila

Dežurni miksolog i degustator, perfekcionista do srži, ljubitelj meksičke kuhinje, sarkazma, reda, rada i apsolutne discipline.

Omiljena GINfinity kombinacija:

Illusion džin tonik sa malinom, malo leda i strukom mente.

L & H

Logističarke

“L” svojom gracioznošću i razboritošću, “H” svojim veselim duhom – zajedno svojom bezbrižnošću, bezuslovnom ljubavlju, kreativnošću, istrajnošću i osmehom, zadužene su za to da nas svakodnevno podsećaju šta je ono što je zaista važno u životu. 

Uvek vole da umeštaju svoje prstiće, tek da daju svoj pečat. GINfinity neće piti još godinama, ali su naučile da ga svim svojim malim srcem vole.

Leh

Šef obezbeđenja

Umiljati, glasno-hrčući šef obezbeđenja zadužen za umiljavanje, nestanak ostataka od ručka i slatku dremku pod radnim stolom svoje gazdarice. Verni prijatelj porodice, sa telom medveda, a pogledom nevine ovčice.

Nije preveliki ljubitelj džina.

Korpa
Scroll to Top