GINfinity bar

GINfinity kraft džinovi sa vama su već pet godina, kako na jednostavnim letnjim druženjima, važnijim porodičnim proslavama, bazarima i noćnim marketima, u vašim omiljenim pabovima, …

Od sada vam na usluzi stoji i autentični GINfinity bar, koji dolazi na vašu proslavu, druženje ili bilo koji privatni ili poslovni događaj.

Zašto je poseban?

Jedinstven i autentičan, onako GINfinity-jevski. GINfinity bar dolazi kod vas.


Šta nudi GINfinity bar?

Ono što GINfinity bar nudi zavisi od toga šta je ono što želite, šta volite, ili čime želite iznenaditi svoje goste. U osnovi GINfinity bar služi GINfinity kraft džinove u različitim izvedbama. GINfinity&tonike služimo s džinovima iz naše palete koje vi odaberete. Krajnji pečat GINfinity&tonicima kreiramo specijalno u zavisnosti od vaših želja i u dogovoru s vama.

GINfinity bar u osnovi nije koktel bar. U njemu se ne miksuju različite vrste alkoholnih pića, nema mnogo šejkovanja, bacanja flaša u vazduh da se one 2 puta okrenu dok sipamo piće. Ono što GINfinity ima, pored džin tonika, su 3 vrste signature koktela koje možemo uvrstiti u ponudu ukoliko to želite.

GINfintiy Basil Smash, La Ginfinitizzzzz i GINfinity Sparkling Lady su kokteli n abazi GINfinity kraft džinova koji će vas oboriti s nogu.

GINfinity bar neće vas ostaviti ravnodušnima, ni ukusom ni estetskom izvedbom, a atmosferu će za tren oka zagrejati do usijanja. 

Gde će se uklopiti GINfinity bar?

GINfinity Bar je idealan za sve ljude koji vole džin. Idealan je za sve vrste vaših proslava, jer uvek težimo da se maksimalno uklopimo kako u ambijent, tako i da se uklopimo u povod vašeg slavlja/druženja.

Korporativne proslave, team building događaji, rođendani ili venčanja, momačke/devojačke večeri, ili samo opuštena druženja grupe prijatelja koja želite upotpuniti jednom džinovskom ponudom – savršene su prilike za GINfinity bar.


Ukoliko želite nešto posebno s čime biste uveličali svoj događaj, GINfinity bar je pravi izbor.   

Korpa
Scroll to Top