Vrati praznu GINfinity flašu, ostvari popust na narednu kupovinu!

Staklo je zamalo savršena ambalaža. I kada je reč o reciklaži, i kada je reč o čuvanju namirnica ( pa u našem slučaju i džina ), ali isto tako i kada je reč o ponovnoj upotrebi istog.

Ekološki principi koje živimo i poštujemo u svakodnevnom životu kao porodica koja stoji iza brenda GINfinity, nisu teško primenljivi i na naše poslovanje. To je upravo nešto što bismo u narednom periodu voleli da primenimo u što većoj meri. Prvi korak ka tome je akcija VRATI GINFINITY FLAŠU, OSTVARI POPUST NA NAREDNU KUPOVINU.

Za početak, odlučili smo da ovu akciju sprovedemo na predstojećim događajima na kojima ćemo se družiti sa vama.

26.04. vidimo se na Beogradskom noćnom marketu, na pijaci Đeram od 18h.

02.05. se vidimo na Novosadskom noćnom bazaru, na dobro poznatoj lokaciji na Ribljoj pijaci, od takođe 18h pa sve do ponoći.

Na ove dve lokacije imaćete priliku da donesete neoštećene prazne flaše GINfinity kraft džinada ih odložite u za to predviđenu korpu i da tako ostvarite 10% popusta na kupovinu. Popusti se ne akumuliraju (jedan vraćena boca = 10% na jednu kupljenu bocu)! Takođe, popust treba da iskoristite tada.

Kako bismo bili fer i prema onima koji nisu u mogućnosti da dodju na ova desavanja, ili ne zive u Beogradu ili Novom Sadu, pred praznike smo odličili da obezbedimo popust na svaku online kupovinu. Popust na kupovinu preko sajta počinje danas, zaključno sa 29.04. u podne kada zapravo i šaljemo poslednje pošiljke pred predstojeće praznike. Tako da, ukoliko za 1. maj i Uskrs želite da pijete GINfinity, obezbedite svoju flašu na vreme.

Ukoliko ova akcija naiđe na odobravanje sa vaše strane, svakako će biti ponovljena i u buduće. Razmišljajmo ekološki!

Korpa
Scroll to Top